Kozuba Come back to Poland
Zapraszamy 21 sierpnia o godz. 19.30 na spotkanie z whiskey z Florydy z Kozuba & […]
Kozuba Come back to Poland Czytaj więcej ⟶
Zapraszamy 21 sierpnia o godz. 19.30 na spotkanie z whiskey z Florydy z Kozuba & […]
Kozuba Come back to Poland Czytaj więcej ⟶
Mashbill to: 65% żyta, 35% pszenicy, moc tej edycji to 54,4%. Fermentacja bardzo powolna, trzydniowa.
Kozuba High Wheat Rye 7YO Cask Strength Czytaj więcej ⟶
Firma ulokowana jest naprzeciwko Victoria Park u zbiegu Regent Canal i Hartford Union Canal. Powstali
Wizyta w East London Liquor Company Czytaj więcej ⟶
Szkocka destylarnia InchDairnie z regionu Fife (Lowlands) wypuściła RyeLaw jako swoją pierwszą szkocką whisky, wytwarzaną
Żytnia whisky z InchDairnie Czytaj więcej ⟶
8 maja w salonie M&P Strzelecka odbyła się degustacja czterech limitowanych edycji żytnich whiskey z
Dobry towar z Templeton Czytaj więcej ⟶
3 czerwca odbyła się degustacja whisky z destylarni Slyrs. Położona nad jeziorem Schliersee niedaleko Monachium
Bawarska whisky Czytaj więcej ⟶
Zapraszamy 8 maja o godz. 19.30 na degustację żytnich whiskey Templeton Rye. Do spróbowania będą:Templeton
Żyto z Templeton Czytaj więcej ⟶
Destylarnia Bruichladdich zaprezentowała pierwszą w historii wyspy żytnią whisky, która została sklasyfikowana jako szkocka single
Żytnia whisky z Islay Czytaj więcej ⟶
30 marca o godz. 18.00 Dom Whisky zaprasza na degustację „Wspólnie świętujmy urodziny Eddie Russella,
Urodziny Eddie Russella Czytaj więcej ⟶
Zapraszamy 3 kwietnia o godz. 19.30 na degustację whisky z niemieckiej destylarni SLYRS. Gościem wieczoru
Spotkanie z destylarnią SLYRS Czytaj więcej ⟶