Don Ramón Platinum Añejo
Tequila leżakowana ponad półtora roku w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu, potem odfiltrowana, by […]
Don Ramón Platinum Añejo Czytaj więcej ⟶
Tequila leżakowana ponad półtora roku w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu, potem odfiltrowana, by […]
Don Ramón Platinum Añejo Czytaj więcej ⟶
Dzisiaj przedstawiamy nominowane destylaty z agawy i tequile – spośród 22 próbowanych w 2023 roku wybraliśmy 8.
Nominowane tequile/agave spirit 2023 Czytaj więcej ⟶
Niezwykła marka tequili, która leżakowała ok. pięć lat w trzech różnych beczkach – po koniaku,
Tears of Llorona Extra Añejo Czytaj więcej ⟶
Trzykrotnie destylowana tequila, leżakowała przez 12 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu, a następnie przez
Satryna Tequila Añejo Czytaj więcej ⟶
30 listopada SingleMalt.pl zaprasza na degustację tequili Patrón. Degustację poprowadzi Paweł Hyba – brand ambassador.
A simply perfect tequila Czytaj więcej ⟶
Pernod Ricard wprowadza nową markę Altos Infusionado, a w niej dwa smaki – Cítricos i Café Natural. Zrobione na bazie Tequila Altos, a składniki zostały dodane podczas drugiej destylacji – mandarynki i cytryny dla Cítricos oraz kawa, cynamon i cukier trzcinowy zwany Mexican piloncillo.
Tequila infuzjowana Czytaj więcej ⟶
6 listopada odbyło się spotkanie z marką tequili premium Cenote. Ulokowana na wzgórzach Jalisco destylarnia czerpie wodę z naturalnej studni, woda jest czysta i miękka dzięki filtracji przez wapienne skały. Dwukrotna destylacja odbywa się w tradycyjnym alembiku, mistrzem destylacji jest Arturo Fuentes (na zdjęciu).
Spotkanie z tequilą Cenote Czytaj więcej ⟶
Zapraszamy 6 listopada o 19.30 na spotkanie z marką tequili premium Cenote. Do spróbowania pięć pozycji.
Tequila Cenote Czytaj więcej ⟶
Pernod Ricard wprowadza linię napojów ready-to-drink w puszkach 330 ml na bazie swojej tequili Olmeca
Margarita w puszkach Czytaj więcej ⟶
Tequila w 100% z agave Weber, leżakowana przez sześć miesięcy. Za markę odpowiada Stella Anguiano,
Próspero Reposado Czytaj więcej ⟶