Winnicami i produkcją win zajmują się brat z siostrą, Nicolas i Sophie Batlle. Firma działa na małej farmie od pięciu pokoleń. Pięknie położona, nad nią jest ruina dawnej katarskiej twierdzy w Quéribus i potężne białe klify gór Corbières. Na winnicy posadzone są szczepy grenache blanc, gris i noir, carignan, syrah, mourvedre. Dopiero w 1999 roku zaczęli butelkować swoje wina, wcześniej sprzedawali do jednej z wielu spółdzielni w regionie. Wina dojrzewają w drewnianych kadziach po 5000 l i w beczkach. Robią słodkie wina z Maury, jako jedni z nielicznych w tym regionie mają białe Maury blanc oraz mocno utlenione Maury ambré z winogron grenache, oferowane jako wino dwudziestoletnie, poza tym klasyczne taniczne ciemne Maury w stylu grenat. Robią także Muscat du Rivesaltes oraz wina z apelacji Côtes Catalanes i Côtes du Roussillon Villages. Stworzyli bardzo elegancką przestrzeń degustacyjną ze sklepikiem.