SingleMalt.pl zaprasza 1 marca o godz. 19.00 do MISH MASH Cocktail & Food, ul. Koszykowa 54 w Warszawie na degustację whisky z szkockiej destylarni Benromach. Uczestnicy będą mieli okazję spróbować pięciu wyjątkowych edycji z bogatego portfolio producenta: Benromach 10YO, leżakowana w beczkach po bourbonie i sherry w klasycznej odsłonie 43%, jak i wydaniu 100 Proof (57%), Benromach Organic, gdzie zastosowano rzadko spotykane dojrzewanie destylatu wyłącznie w świeżych beczkach, w których wcześniej nie leżakował żaden alkohol, Benromach Peat Smoke o zawartości fenoli, której nie powstydziłyby się destylarnie z wyspy Islay, oraz Benromach 15 YO, odznaczającą się głębokim i rozbudowanym smakiem. Podczas wydarzenia, każdy uczestnik będzie miał możliwość zdobyć atrakcyjne nagrody, wśród nich butelkę whisky Benromach.
Koszt uczestnictwa: 50 zł, szczegóły: https://singlemalt.pl/degustacja-whisky-benromach-vol-2?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nr47