Jefferson’s Cheff’s Collaboration

Mieszanka whiskey rye i bourbona, powstała we współpracy z szefem kuchni Edwardem Lee, głównie z myślą o foodpairingu z ostrzejszymi daniami kuchni koreańskiej, by uzyskać połączenie nut słodkich, owocowych i ostrych, korzennych. Ta edycja jest z 2013 roku, butelkowana z mocą 45%. W zapachu znajdziemy: orzechy, pieczone kasztany, żołędzie, orzeszki ziemne, rozmaryn, wanilię, słodkie jabłka. W smaku dużo ziół, kukurydzy, pieprz, sól, nafta, siarka, kwaskowe jabłka. W finiszu sporo siarki, kukurydzy, ziół, niezbyt mocna pieprzność. W ofercie Domu Whisky.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.