Rozstrzygnięcie konkursu #16
Oliwki w likierze Olia del Garda macerowane są 40-50 dni. Smak jest doskonały. Próbki, ufundowane przez […]
Rozstrzygnięcie konkursu #16 Czytaj więcej ⟶
Oliwki w likierze Olia del Garda macerowane są 40-50 dni. Smak jest doskonały. Próbki, ufundowane przez […]
Rozstrzygnięcie konkursu #16 Czytaj więcej ⟶
wprowadzony w 2015 roku bardzo udany, nie przesadnie słodki, wyważony, likier na bazie tequili. Smakuje
Olmeca Dark Chocolate Czytaj więcej ⟶
wódka czysta zbożowa produkowana obecnie w Polmosie Łańcut, w latach PRL uchodziła za jedną z
22 kwietnia w Regent Warsaw Hotel (ul. Belwederska 23) odbyła się siódma edycja festiwalu French
Kierunek Francja Czytaj więcej ⟶
Pojawiła się nowa edycja popularnego likieru Nalewka Babuni – tym razem o smaku mirabelki. Tradycyjnie
Nalewka Babuni mirabelka Czytaj więcej ⟶
Już w maju w USA będzie można nabyć limitowaną wersję Cîroc Ten Vodka, która jest
Diageo wprowadza Cîroc Ten Vodka Czytaj więcej ⟶
tania, popularna wódka ze Starogardu Gdańskiego (destylarnia Sobieski), okresowo robiona także w Łańcucie. Jedna z
Żółta kucharska czapka – to od tego roku wyróżnik profesjonalnej restauracji. Właśnie ukazała się pierwsza
Gault & Millau Polska 2015 Czytaj więcej ⟶
Pannonhalmi Pálinkárium to ceniony producent węgierskich wódek owocowych, szczególnie pálinek z wytłoków winogronowych (törkölypálinka). Działają
Degustacja destylatów Pannonhalmi Czytaj więcej ⟶