Pimm’s o nowym smaku
Właściciel marki, firma Diageo, wypuści na rynek nowy smak znanego likieru Pimm’s. Pimm’s Strawberry wyruszy […]
Pimm’s o nowym smaku Czytaj więcej ⟶
Właściciel marki, firma Diageo, wypuści na rynek nowy smak znanego likieru Pimm’s. Pimm’s Strawberry wyruszy […]
Pimm’s o nowym smaku Czytaj więcej ⟶
Firma Berry Bros & Rudd wypuszcza po raz trzeci whisky z niezwykłej serii Extraordinary Cask
Glenrothes wprowadza whisky z serii Extraordinary Cask Czytaj więcej ⟶
W 2017 roku w Centrum Praskim Koneser w Warszawie otworzy swoje podwoje pierwsze na świecie
Poszukiwany/Poszukiwana – Muzeum Polskiej Wódki czeka na eksponaty Czytaj więcej ⟶
wódka czysta, produkowana w Polmosie Bielsko-Biała dla sieci dyskontów Biedronka, moc – 40%. Wyróżnia ją
Twórcą Cointreau Blood Orange jest master distiller Bernadette Langlais, a swoje dzieło skomponował na bazie
Nowe Cointreau Blood Orange Czytaj więcej ⟶
Slantschew Brjag i Brandy Pliska 5YO zyskały nowy design. Pierwszą ubrano w bursztynową szklaną szatę
Nowe odcienie brandy w portfolio Ambry Czytaj więcej ⟶
Midleton Distillery wypuściła pierwszą whiskey, która leżakowała w beczce z irlandzkiego dębu. Midleton Dair Ghaelach
Whiskey leżakowana w irlandzkim dębie Czytaj więcej ⟶
whisky typu blended malt, złożona z siedemnastoletnich szkockich destylatów. Za blend odpowiada niezależny broker na
Harris & Tustin Czytaj więcej ⟶
W lutowym numerze „Magazynu Literackiego Książki” Ewa Tenderenda-Ożóg recenzuje książkę „Wódka”. Pisze: „Pionierska bez wątpienia
O „Wódce” w „Magazynie Literackim Książki” Czytaj więcej ⟶
Glendalough wypuszcza Double Barrel Irish whiskey 4YO. Whiskey jest destylowana z jęczmienia i kukurydzy, najpierw
Double Barrel Irish whiskey Czytaj więcej ⟶