ceniony producent z Trydentu, o silnej międzynarodowej dystrybucji. Firma powstała w 1957 roku w Faver z inicjatywy Vincenzo Pilzera. W 2001 roku została otwarta nowa destylarnia w Portegnac. Ulokowana wśród winnic w Dolinie Cembra. Fermentacja świeżych wytłoczyn odbywa się w stalowych cysternach. Do destylacji firma wykorzystuje zarówno potężne aparaty kotłowo-kolumnowe bain-marie, jak i miedziane kolumny. Do starzenia używają głównie francuskiego dębu. Oferta białej grappy jednoszczepowej obejmuje winogrona: chardonnay, moscato giallo, nosiola, müller thurgau, traminer, teroldego, schiava i pinot nero. Ponadto mają destylaty owocowe z: jabłek, jabłek i pigwy, moreli, gruszek Williams, a także z całych winogron müller thurgau. Robią grappy infuzjowane: jałowcem, pokrzywą, korzeniem goryczki, piołunem i rutą. Mają swój GinPilz – jałowcówkę w stylu flamandzkiego genever oraz brandy.