Zapraszamy 22 lutego na spotkanie z produktami Podkarpackiej Destylarni Okowity. Firma działa w miejscowości Długie, w gorzelni z 1880 roku. Mistrzem destylacji jest Grzegorz Pińczuk, który poprowadzi degustację.

Do spróbowania będą:
Okowita z pszenicy 2019
Okowita z kukurydzy 2019
Okowita z żyta 2019
Okowita z jęczmienia 2020
Okowita z ziemniaków 2020
Okowita z jabłek 2019
Okowita z gruszek 2020
Okowita ze śliwek 2020
Start godz. 19.30, platforma Zoom. Kosz uczestnictwa obejmuje osiem próbek po 20 ml. Udział w wydarzeniu – 50 zł. Liczba miejsc bardzo limitowana. Zapisy: biuro@spirits.com.pl.

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Subskrypcja newsletter

Najnowsze wpisy wprost do Twojej skrzynki e-mail