zestaw różnych limitowanych edycji tequili, wytwarzanych ręcznie przez Feliciano Vivanco y Asociados z Arandas, w stanie Jalisco. 100 błękitnej agawy z własnych upraw, opiekanie w tradycyjnych piecach z cegły, potem długa fermentacja i destylacja w małym miedzianym alembiku. W wersjach reposado i añejo dojrzewa w beczkach po Bourbonie Jack Daniel’s. Oferowane wersje: Blanco, Reposado i Añejo. Ta ostatnia w bardzo limitowanych edycjach, w wersji single cask, w której spędziła sześć lat. Po takim okresie, w ciepłym i wilgotnym klimacie Jalisco, w beczce pozostało już tak mało trunku, że udało się napełnić tylko 72 butelki. Aromat charakterystyczny dla agawy – miodowo-ziemisty, z nutą kwiatową. W ustach jest znakomicie – kawa i kakao, agrest i wiśnia, miód i dżem pomarańczowy. Finisz – dębina i orzechy laskowe oraz biała czekolada. Perfekcja.