Duży producent win wzmacnianych moscatel de Setúbal z Palmela. Mają ok. 50 ha winnic. Firma powstała w latach 60. Najpierw sprzedawali winogrona, w latach 70. zaczęli robić własne wina.
Półwysep Setúbal to wyjątkowy region winiarski. W 2000 roku p.n.e. zasadzono tu pierwsze winnice Półwyspu Iberyjskiego, rozpoczynając nową tradycję, która została odnowiona w 1907 roku wraz z wyznaczeniem regionu Moscatel w Setúbal, który jest drugim najstarszym regionem winiarskim w Portugalii, po porto. Żaden inny region Portugalii nie charakteryzuje się tak wieloma różnicami geograficznymi, od równin po stoki, góry i wzgórza, a także dwie rzeki Tejo i Sado oraz bliskość Oceanu Atlantyckiego. Rozległy terytorialnie i charakteryzujący się śródziemnomorskim klimatem (gorące i suche lato oraz stosunkowo zimna i deszczowa zima). Winnice na równinach posadzone są na glebach piaszczystych, dających wysokiej jakości grona, te na zboczach zaś mają bardzo dobrą ekspozycje na słońce i posadzone są na wapiennych glebach gliniastych. Wszystkie winnice z Setúbal chronione są od Oceanu Atlantyckiego przez Serra da Arrábida. Wydzielone chronione regiony winiarskie to Palmela D.O. i Setúbal D.O.
Winnice Camolas podzielone są na osiem parceli, najstarsza została zasadzona w 1931 roku, a młodsza w 2015. Uprawiane to cztery odmiany moscatel: moscatel graúdo, moscatel de Setúbal moscatel galego branco i moscatel galego roxo oraz odmiany portugalskie: castelão, fernão pires, touriga nacional, baga i aragonês, znane w innych częściach Portugalii jako tinta roriz. Jedyną nie portugalską odmianą jest alicante bouschet, , które pochodzi z Francji.
Mają nieczynną destylarnię, obecne przepisy nie pozwalają winiarzom destylować na własne potrzeby, stąd wytłoki wożone są do destylarni, skąd potem dostają destylat winogronowy – aguardente vinica – o mocy 75%. Część win fermentuje w zbiornikach umieszczonych pod ziemią, przypomina to gruziński kwewri.