Gruzińskie smaki w Bar & Books

Czy ktoś wie, jak smakuje owoc o tajemniczej nazwie persymona? A jak wygląda akka sellowa? 9 listopada o godz. 19.00 w Bar & Books (ul. Wąski Dunaj 20, Warszawa) rozpocznie się niezwykła degustacja, gruzińskich okowit owocowych z małej destylarni Riravo. Spróbujemy pięciu smaków. Trunki są destylowane w alembiku, wyłącznie z owoców, mają wspaniałe naturalne aromaty. Na jeden litr spirytusu idzie kilka kilogramów owoców, będzie to zatem owocowa uczta. Jeszcze nikt nigdy w Polsce nie organizował degustacji tak egzotycznych trunków! Wstęp: 40 zł, zapisy: biuro@spirits.com.pl.

Spróbujemy:
Plum brandy
Pear brandy
Quince brandy
Persimmon brandy
Feijoa brandy

Fruit brandies from Georgia
– by Riravo

9.11.2016 19:00

Podwale Bar and Books
Wąski Dunaj 20, Warszawa

We will try unique Georgian spirits distilled from fruits, from small distillery Riravo, included local fruits as persimmon or feijoa

Tasting menu:
Plum brandy
Pear brandy
Quince brandy
Persimmon brandy
Feijoa brandy

Tickets: 40 zł/pers. make a reservation/get your ticket:: biuro@spirits.com.pl

 

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!
Zniżka EARLY BIRD -10% do 31 marca.

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.