Gruzińskie wina i polskie mięsiwo

19 grudnia w restauracji i winiarni Calzone odbędzie się degustacja win gruzińskich i dań mięsnych, przyrządzanych według reguł kuchni polskiej. Impreza jest darmowa, ale przeznaczona dla ludzi z branży (dziennikarzy, importerów, blogerów, dystrybutorów, sommelirów). Prowadzący – redaktor naczelny Vinisfera.pl, Mariusz Kapczyński. Liczba miejsc ograniczona. Miejsce: Kraków, ul. Starowiślna 15A. Czas: 18.30-21.00.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.