Noble Coyote Espadin
Aromat bardzo kwaśny, kiszonkowy, kiszone ogórki, kiszona kapusta, cząber, lekko sól, ziemistość. W ustach delikatna […]
Noble Coyote Espadin Czytaj więcej ⟶
Aromat bardzo kwaśny, kiszonkowy, kiszone ogórki, kiszona kapusta, cząber, lekko sól, ziemistość. W ustach delikatna […]
Noble Coyote Espadin Czytaj więcej ⟶
Na obrzeżach Noszvaj działa destylarnia Kövér Pálinkafőzde. To urokliwe miasteczko w regionie Eger, z drewnianymi
Kövér Pálinkafőzde Czytaj więcej ⟶
Nowość CEDC w linii Absolwent, moc 23%. Sztuczna zielona barwa. Aromat kwaskowy – zielone jabłuszko,
Absolwent Kiwi Czytaj więcej ⟶
Mieszanka irlandzkiej whiskey słodowej i zbożowej po pięciu latach leżakowania w beczkach po bourbonie trafiła
McConnel’s 5YO Cognac Cask Finish Czytaj więcej ⟶
95% żyto i 5 % słód jęczmienny, wypalenie beczki alligator char #4. Butelkowana w numerowanych
The Stanhope Rye Whiskey Czytaj więcej ⟶
29 września w poniedziałek o 19.30 zapraszamy na dziewiąty i ostatni panel degustacyjny WSC 2025.
Panel degustacyjny WSC 2025 #9 Czytaj więcej ⟶
Wśród firm debiutujących w tegorocznej edycji Warsaw Spirits Competition jest słoweński producent ginów klasy super
Nowi na Warsaw Spirits Competition – Kiss of Immortality Czytaj więcej ⟶
The GlenAllachie wypuściło wyczekiwaną trzecią edycję mocno torfowej whisky edycję Meikle Tòir Turbo. Jęczmień odymiono
Nowa odsłona Meikle Tòir Turbo Czytaj więcej ⟶
Marka zapoczątkowana w 2018 roku jest pomysłem Txomina Alcorty i Carlosa Moreno. Txomin, pracujący w
Prieto y Prieta De Maiz de Oaxaca Czytaj więcej ⟶