Beaujolais Nouveau w G-Wine Tapas Wine Bar
G-Wine Tapas Wine Bar (Bielańska 6, Warszawa) zaprasza 19 listopada na degustację Beaujolais Nouveau i […]
Beaujolais Nouveau w G-Wine Tapas Wine Bar Czytaj więcej ⟶
G-Wine Tapas Wine Bar (Bielańska 6, Warszawa) zaprasza 19 listopada na degustację Beaujolais Nouveau i […]
Beaujolais Nouveau w G-Wine Tapas Wine Bar Czytaj więcej ⟶
Podgórski Salon Degustacyjny zaprasza na 12 grudnia do udziału w degustacj Whisky Panel no 3
Highlands vs Islay Czytaj więcej ⟶
Sour Mash Bourbon, marka należy do Heaven Hill, a trunek obecnie powstaje w małej destylarni
Old Fitzgerald Czytaj więcej ⟶
Marie Brizard, czyli spółka-matka Grupy Sobieski, poinformowała, że została zaszantażowana przez zewnętrzną firmę licencjonującą kształt
Zamieszania wokół butelek Krupnika Czytaj więcej ⟶
to marka należąca do grupy Heaven Hill, bourbon destylowany jest w Bardstown. Marka pojawiła się
bourbon produkowany obecnie w Bardstown, w zakładach Heaven Hill. Receptura pochodzi z XIX wieku. Przywiózł
mała rodzinna destylarnia z Kentucky, z miasteczka Pembroke, działająca od 2009 roku. Destylują własne zboża
kalwadosy Du Père Laizé należą do Spirit France, podobnie jak bardziej znane marki: Père Magloire,
Minęły cztery lata, odkąd powstał klub miłośników whisky Kilchoman. Z tej okazji firma wypuściła whisky
Klubowy Kilchoman Czytaj więcej ⟶
Jak podaje portal Tvp.info za Bloomberg, belgijska korporacja Anheuser-Busch (AB) InBev ma zamiar kupić południowoafrykańską
Piwna fuzja wszechczasów Czytaj więcej ⟶