Branża spirytusowa w czasie pandemii
Branża spirytusowa w czasie pandemii Czytaj więcej ⟶
13 kwietnia odbyły się pierwsze zajęcia Akademii Wina on-line. Łukasz Gołębiewski i Gabriela Duszek przedstawili
Ritterhof on-line Czytaj więcej ⟶
Do 26 kwietnia trwa kolejna akcja Pawlina Wina Day, a wniej Pradorey Verdejo (cena w
Pawlina Wina Day, że hej – Pradorey Czytaj więcej ⟶
przyjemny zapach chleba z marmoladą śliwkową, brzoskwiniową, pomarańczową. W smaku masa drożdży, figi. W finiszu
Kilkerran 15YO Fino Wood 2004 Czytaj więcej ⟶
Grupa Polish my whisky uzyskała 2200 zł z licytacji butelki whisky Caol Ila 1990 Mackillop’s
Polish my whisky pomaga ratownikom Czytaj więcej ⟶
biały rum Angostury, na lokalny rynek, absolutny numer jeden na Trynidadzie i jeden z najlepiej
aromat rodzynek, daktyli, fig, ciasta z rodzynkami, suszonych wiśni, suszonych moreli. Słodko i wykwintnie. Do
GlenDronach 1990 PX 28YO Czytaj więcej ⟶
Kto nie dał rady zakupić biletu na pierwszą degustację on-line whisky Bruichladdiech z Mateuszem Zabiegajem,
Druga degustacja z Mateuszem Zabiegajem Czytaj więcej ⟶