Rozmowy przy whisky

Restauracja Florentin Warszawa oraz Whisky Live Warsaw pragną zaprosić na pierwsze z serii spotkań Rozmów przy whisky. Impreza odbędzie się 4 marca o godz. 20.00. Spotkanie wzbogaci nowatorski sposób doskonalenia sztuki kulinarnej – Food Pairing. Szef kuchni zadba o to, aby potrawy zostały odpowiednio dobrane do degustowanej whisky.


Cała opowieść rozpoczyna się w Irlandii – stamtąd też wyruszymy wraz z Teeling Whiskey Company.
Degustacja whiskey:
Teeling Single Grain Cabernet Sauvignon Cask,
Teeling Small Batch Rum Finish,
Teeling Single Malt (z pięciu beczek).
Spotkanie poprowadzą: Jarek Buss (Whisky Live Warsaw, juror World Whiskies Awards) i Wit Szychowski (szef kuchni restauracji Florentin, uczestnik Top Chef Polska).
Cena: 150 zł /os. Adres: ul. Smolna 40, Warszawa. Rezerwacji można dokonywać pod adresem email: rezerwacje@florentin.com.pl.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!
Zniżka EARLY BIRD -10% do 31 marca.

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.