Spotkanie z Wolf Distillery

Prowadzi master distiller – Michał Płucisz
Degustować będziemy okowity, brandy i whisky:
1) Imbirówka infuzowana miodem z kwiatów malin
2) White Wolf (okowita żytnia)
3) Bitter Wolf Summer Edition
4) Wolf Grape Brandy
5) Ryecorn Whiskey
6) Whiskey Single Grain
Porto Cask


Miejsce: Restauracja SPECJAŁY REGIONALNE, ul. Nowy Świat 44 Warszawa

31 maja 2017, godz. 19.00-21.3030
Płatność z góry online: 40 PLN, w dniu degustacji: 60 PLN
Rezerwacja: biuro@spirits.com.pl

1 komentarz do “Spotkanie z Wolf Distillery”

  1. Ciekaw jestem imbirówki infuzjowanej miodem. Czy nazwa oznacza, że mamy do czynienia z destylatem imbirowym czy nalewką?
    Bo jeśli chodzi o nalewkę to jest to takie „masło maślane”.

Komentarze są wyłączone.

Scroll to Top
Spirits logotyp czarny

Dostęp zablokowany

Nie spełniasz wymogów dotyczących wieku użytkowników strony.
Warsaw Spirits Competition 2024

Rejestracja otwarta

Zgłoś swoje uczestnictwo w festiwalu!

Spirits logotyp czarny

Czy ukończyłeś/aś 18 lat?

Treści na tej stronie przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych.