5 września Filipa 18 Food Wine Art zaprasza na drugą z pięciu zaplanowanych kolacji degustacyjnych nawiązujących do nadania miastu Kraków tytułu Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej 2019 oraz zeszłorocznego jubileuszu 100-lecia odzyskania przez Polskę niepodległości. W menu sześciodaniowa kolacja degustacyjna z paringiem whisky nawiązującą do wpływu szkockiej kultury na gród Kraka. Szef Kuchni Marcin Sołtys przygotuje kolację z Pawłem Krasem – szefem Kuchni Bottiglieria 1881. Wydarzenie poprowadzi Mateusz Zabiegaj – brand ambasador Bruichladdich. Cena: 199 zł, początek godz. 20.00. Rezerwacje: (12) 3003030, restauracja@indigokrakow.com.

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Subskrypcja newsletter

Najnowsze wpisy wprost do Twojej skrzynki e-mail