Gin z Gatwick
29 lutego 2016 roku na lotnisku Gatwick we współpracy z The Restaurant Group otwarto pierwszą […]
29 lutego 2016 roku na lotnisku Gatwick we współpracy z The Restaurant Group otwarto pierwszą […]
W dniach 19-21 kwietnia w Expo XXI (ul. Prądzyńskiego 12/14) odbędą się III Międzynarodowe Targi
WorldFood Warsaw Czytaj więcej ⟶
wódka wprowadzona przez litewski Stumbras na polski rynek pod tą nazwą. Filtrowana przez piasek kwarcowy,
W dniach 6-8 kwietnia w Warszawie w centrum wystawienniczym MT Polska (ul. Marsa 56c) odbędą
20 lat Targów EuroGastro Czytaj więcej ⟶
GlenDronach wypuścił na rynek swoja najstarszą whisky. Beczki napełniono w 1968 roku. Trunek ma 47
Najstarszy GlenDronach Czytaj więcej ⟶
wielki francuski pastis, najstarszy na rynku, produkowany od 1798 roku w Marsylii, początkowo przez rodzinę
Gorzelnia została wybudowana w XVIII wieku, choć jej wygląd nie przemawia za tym, ale jak
Gorzelnia rolnicza Ciosaniec Czytaj więcej ⟶
Kolejna świetna pozycja Dave’a Brooma o whisky. Na początek autor rozprawia się z sześcioma mitami,
Dave Broom „Whisky. The Manual” Czytaj więcej ⟶
Już po raz drugi degustuję nowy produkt firmy AWW z Kalisza, powstający po części na
Kolejny wieczór z ratafią Czytaj więcej ⟶
11 marca w warszawskiej restauracji Freta 33 przy rynku Nowego Miasta odbyła się degustacja whisky
Prawdziwie brytyjskie whisky Czytaj więcej ⟶