Pierwsza whisky z polskiego dębu
Po 39 miesiącach leżakowania w polskim dębie Destylarnia Piasecki rozlała osiemnaście pierwszych beczek ich słodowej […]
Pierwsza whisky z polskiego dębu Czytaj więcej ⟶
Po 39 miesiącach leżakowania w polskim dębie Destylarnia Piasecki rozlała osiemnaście pierwszych beczek ich słodowej […]
Pierwsza whisky z polskiego dębu Czytaj więcej ⟶
Dwa blendy, jeden blended malt, jeden single malt i jeden single grain, czyli całkiem reprezentacyjny
Degustacja whisky w destylarni Fuji Gotemba Czytaj więcej ⟶
Bogedas Martín Códax, z apelacji D.O. Rías Baixas, powstała w 1986 roku. Należą do nich winnice
U podnóża góry Fuji grupa Kirin założyła w 1972 roku destylarnię whisky. Wybór miejsca nie
Wizyta w destylarni Fuji Gotemba Czytaj więcej ⟶
Bardzo szczegółowy przewodnik po świecie japońskiej sake – po markach, gatunkach, zakładach, technologiach produkcji. Autor
Philip Harper: The Insider’s Guide to Sake Czytaj więcej ⟶
Degustacja towarzysząca zwiedzaniu destylarni Hakushu obejmuje trzy whisky, do spróbowania jest klasyczna Hakushu Single Malt
Degustacja w destylarni Hakushu Czytaj więcej ⟶
W górskiej dolinie japońskich Alp, z widokiem na ośnieżony stożkowy szczyt góry Koikomagatake, zatopiona w
Wizyta w destylarni Hakushu Czytaj więcej ⟶
zestaw różnych limitowanych edycji tequili, wytwarzanych ręcznie przez Feliciano Vivanco y Asociados z Arandas, w
Viviana La Mexicana Czytaj więcej ⟶
Scotch Malt Whisky Society zaprasza na degustację 11 marca na ul. Freta 33 w Warszawie.
Degustacja SMWS Czytaj więcej ⟶
CEDC wypuściło nową czystą wódkę w segmencie super premium, w eleganckiej butelce z czarnego, transparentnego
Żubrówka Czarna Czytaj więcej ⟶