19 stycznia o godz. 19.00 w studiu kulinarnym Przystanek 11 (Zabrze, ul. Paderewskiego 11) odbędzie się degustacja czterech whisky: Laphroaig 10YO, Glenfarclas 10YO, blended whisky oraz whisky spoza Szkocji. W programie: historia, typologia oraz produkcja whisky. Koszt 130 zł/osoba Prowadzenie: Michał Kopeć, od 13 lat w branży eventowej, międzynarodowy sędzia piwny BJCP, sędzia Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych, współpracuje m.in. z Business Horeca Club, a także: Maciej Chołdrych, ITBC, prowadzi bloga browarnicy.pl oraz fanpage Piwo oraz degustacje whisky.
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl. Organizator potwierdzi rezerwację wysyłając maila zwrotnego wraz z szczegółowymi informacjami potrzebnymi do dokonania płatności. O uczestnictwie w warsztatach kulinarnych decyduje kolejność zgłoszeń i wpłat. Ilość miejsc ograniczona.