Rodzinna firma, położona w sercu Bas-Armagnac w pobliżu wspaniałego średniowiecznego miasta z XIII w. Labastide d’Armagnac, zarządzana przez Carole Garreau, będącą czwartym pokoleniem. Winnicę stworzył w 1919 roku jej pradziadek. Obecnie Château Garreau, znane również jako posiadłość Gayrosse, rozciąga się na ponad 82 ha i obejmuje departamenty Landes i Gers, to tak zwane płowe piaski (sable fauves), niezwykle cenione przez producentów armaniaku. Część terenu to lasy dębowe i stawy, winnice dedykowane dla armaniaku zajmują 27 ha. Rodzina ma ponad stuletnie piwnice, w których przechowywane są beczki z eau-de-vie. Mają dwa stare alembiki – z 1919 i 1932 roku.
W Château Garreau znajduje się też małe muzeum Ecomusée de l’Armagnac ze starymi maszynami i kolekcją starych butelek.
Robią Blanche Armagnac, floc de Gascogne, mają też bardzo bogaty wybór armaniaków – kupaży i vintage, najstarszy z 1982 roku.