Dobbé
rodzina Dobbé wytwarza koniaki w Salignac-sur-Charente, małej wiosce w regionie Petite Champagne, od ośmiu pokoleń. […]
rodzina Dobbé wytwarza koniaki w Salignac-sur-Charente, małej wiosce w regionie Petite Champagne, od ośmiu pokoleń. […]
BenRiach przygotował limitowaną edycję mocno torfowej wersji whisky single malt 18YO Peated. Trunek dojrzewał najpierw
Na rynek trafiły nowe warianty: Żubrówka Liście Klonu i Żubrówka Pędy Sosny, a także nowa
Nowe smaki Żubrówki Czytaj więcej ⟶
Znowu słychać o sklepie Galeria Whisky. Po udanym festiwalu whisky w Bydgoszczy Galeria Whisky otworzyła
Galeria Whisky on-line Czytaj więcej ⟶
Marka wódki J.A. Baczewski wprowadziła na polski rynek trzy nowe smaki. To legendarna piołunówka (35%),
Nowe smaki Baczewskiego Czytaj więcej ⟶
Single malt z destylarni Macduff niemal w całości trafiają do blendów, w związku z tym
Bacardi prezentuje single malty z Macduff Czytaj więcej ⟶
zupełnie nowa marka koniaku, powstająca w miejscu, gdzie trunek ten był produkowany… przed Rewolucją Francuską.
Toruńską Piernikową, ufundowana przez Toruńskie Wódki Gatunkowe, wylosowali: Krzysztof Sowiński Damian Lejman Dariusz Mazurek Krzysztof
Rozstrzygnięcie konkursu #25 Czytaj więcej ⟶
piękna rezydencja, w której wytwarzany jest koniak Jenssen, powstała na początku XVIII wieku i od