Winiarnia i destylarnia z Cypru, prowadzona przez dwóch braci, robią rocznie ok. 120 tys. butelek win. Rozpoczęli działalność w 1987 roku na obrzeżach Omodos. Ich winnice są na wysokości ok. 900 m n.p.m. Mają 30 ha winnic, 90% to lokalne odmiany. Używają beczek po francuskich winach. Robią też swoją zivania, mają grecki aparat do destylacji, miedziany zbiornik na 1200 l, po destylacji uzyskują ok. 200 l o mocy ok. 52%. Destylują z otwartymi półkami w kolumnie, by nie tracić aromatów owoców. Zivania Gerolemo przez rok leżakuje w beczkach po comandarii.
Ich Gerolemo Commandaria 2016 (13%) to w 95% szczep xinisteri, bez wzmacniania mocnym alkoholem, cztery lata leżakuje w beczkach. Zapach rodzynek, suszonych moreli, fig, brzoskwini. W smaku słodycz miody i bakalii.